VRG-tiehöylä

Erittäin tehokas ja ketterä VRG*-tiehöylä on VUOMET®-tuoteperheen lippulaiva ja vahva haastaja teiden kunnossapidon raskaassa sarjassa. Laitteessa yhdistyvät tiehöylän tehokkuus ja traktorin monikäyttöisyys. VRG vastaa työteholtaan moottoroitua tiehöylää ja on muutoinkin huomattavasti monikäyttöisempi kuin tavanomaiset tielanat.

*Vuomet Road Grader (VUOMET-tiehöylä).

Katso lisää videoita VUOMETin Youtube-kanavalta

Tehoa ja tuloksia ympäri vuoden

Patentoidun VRG-tiehöylän massiivinen rakenne ja monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat tehokkaan ja tuloksellisen tienhoitourakoinnin ympäri vuoden: karheenlevittimen massankäsittelykyky on erittäin suuri ja talvella laitteen perään voi liittää vallileikkuri-sivuauran tai hiekoittimen. Niveltyvän runkonsa ansiosta VRG-tiehöylä on ketterä liikkeissään, joten sillä onnistuvat sujuvasti niin tiukat käännökset kuin peruutuksetkin. Myös jyrkkien mäkien ja notkelmien ajo onnistuu ongelmitta.

VRG-tiehöylän tehokkuus vastaa moottoroitua tiehöylää, joten irrotusteho ja työnjälki ovat vertaansa vailla. VRG:llä onnistuvat vaivattomasti vaativimmatkin työt kuten aurausvallien ja reunajään poistot sekä teiden peruskunnostustyöt. VRG:n tehontarve ja vetovastus ovat kuitenkin selkeästi pienempiä kuin tavanomaisilla tielanoilla. Tehokkuudesta seuraa säästöä: vähemmän ajokertoja ja tunteja tiellä. Lisäksi VRG-tiehöylällä saa aikaan tyytyväisiä toimeksiantajia ja tienkäyttäjiä!

Tarjouspyyntö

Tarvitsetko tienhoidon luottokonetta?
Pyydä tarjous VRG-tiehöylästä!

fi

Usein kysyttyä

Haluatko lisätietoa tuotteistamme?
Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyä