MYYJÄ  Vuomet Oy:n kotisivujen tilauslomaketta ylläpitää Vuomet Oy (Y-tunnus: 169520-0)

TILAUS

Voit tilata tuotteemme joko kotisivuiltamme sähköisellä tilauslomakkeella, sähköpostitse, puhelimitse tai asioimalla tehtaallamme. Kotisivujen kautta tilaaminen edellyttää yhteystietojen ja sähköpostiosoitteen ilmoittamista. Tehdessään tilauksen kotisivujen kautta asiakas saa halutessaan kopion tilauksesta sähköpostiinsa. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteen lopullista hintaa ja muita tietoja ennen tilauksen vahvistamista, mikäli havaitsemme kotisivuillamme ilmoitetuissa tiedoissa ilmeisen kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheen. Tilaajalla on oikeus päättää pidetäänkö tilaus voimassa korjatuin ehdoin ja tiedoin. Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias tai tilaajalla tulee olla huoltajan lupa tilaukseen. Toimitamme tuotteita vain Suomeen (Ahvenanmaan tilaukset s-postitse).
We deliver orders only to Finland.

TOIMITUSTAVAT

  • Nouto tehtaalta Petäjävedeltä
  • Nouto lähimmästä postista: POSTIPAKETTI, vastaanottajan postissa 1-3 työpäivän kuluessa. Vastaanottaja saa sähköisen saapumisilmoituksen paketin saapumisesta. Noudetaan postista, sisältää toimitus- ja pakkauskulut.
  • Toimitus perille asti: EXPRESS-PAKETTI, perillä vastaanottajalla pääsääntöisesti 1-2 työpäivän kuluessa lähetyksestä. Tarvittaessa vastaanottajaan otetaan yhteyttä ja sovitaan lähetyksen toimitusajankohdasta. Toimitetaan asiakkaalle, sisältää toimitus- ja pakkauskulut.
  • Yli 120 cm pitkät tai yli 35 kg painavat lähetykset toimitetaan kuljetusliikkeen (Postin) rahdilla.

TOIMITUSKULUT

  • Nouto 0 €
  • Postipaketti painon mukaan alkaen 17,00 € (alv. 24 %)
  • EXPRESS -paketti painon mukaan alkaen 20,00 € (alv. 24%)
  • Monipakettilähetykset hinnoitellaan erikseen.
  • Ensimmäisen kerran tilaaville kuluihin lisätään postiennakkomaksu 5,00 € (alv. 0%).

Tilaukset toimitetaan kertatoimituksina vasta, kun kaikki tilatut tuotteet ovat saapuneet varastoon, ellei toisin sovita. Lähetämme tarvittaessa tilauksen myös osatoimituksena, jolloin osatoimituksesta ei peritä lisähintaa. Jos asiakas haluaa tilauksensa toimitettavan osatoimituksina, kustakin osatoimituksesta voidaan periä normaali toimitusmaksu. Toimituskulut määräytyvät tuotteiden pääasiassa postituspainon tai joissakin tapauksissa pakkauksen tilavuuden mukaan. Toimituskulut sisältävät postitus-, -pakkaus ja käsittelykulut.

REKISTERÖITYMINEN

Tilatessaan luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö rekisteröityy Vuomet Oy:n asiakkaaksi. Rekisteröityminen on maksutonta eikä sido mihinkään. Maksutavaksi voi saada laskun vain aiemmin tehdyn tilauksen myötä tapahtuneen Vuomet Oy:n asiakkaaksi rekisteröitymisen myötä. Saaduista asiakkaan yhteystiedoista huolehditaan henkilörekisterilain mukaisesti.

MAKSUTAVAT

Lasku (vain Vuomet Oy:n vanhoille asiakkaille)
Maksutapana laskua voivat käyttää vain aiemmin Vuomet Oy:n tuotteita ostaneet henkilöt, yritykset ja yhteisöt (ilmoitettava kotisivujen tilauslomakkeella).  Valtionhallinnon, kuntien ja kaupunkien laitokset voivat tilata tuotteita kotisivujen kautta. Laskutusosoitteen tulee olla yrityksen virallinen osoite. Ensimmäisen maksetun tilauksen jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus maksaa seuraavat tilauksensa laskulla. Maksuehtomme sekä yritysasiakkailla että kulutusasiakkailla on 14 pv netto. Myyjä varaa oikeuden olla lähettämättä tuotteita laskulla.

Postiennakko (ensimmäistä kertaa Vuomet Oy:n tuotteita tilaavat)

Asiakkaan tilatessa ensimmäistä kertaa kotisivujen kautta, tilaus toimitetaan postiennakolla lähimpään postitoimipaikkaan. Postiennakkomaksu (5,00 €) lisätään paketin muihin toimituskuluihin.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on varastotuotteille noin 1-3 arkipäivää, tilaustuotteille noin 2 – 7 arkipäivää. Pääsääntöisesti kaikki varastotuotteet toimitetaan nopealla aikataululla. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä heti tiedon saatuamme. Asiakas saa tiedon tilaamansa tuotteen toimitusajasta sekä mahdollisen paketin seurantakoodin s-postilla tai tekstiviestillä.

Kaikki kotisivujen kautta tilatut tuotteet toimitetaan joko suoraan asiakkaan osoitteeseen tai lähimpään Postiin. Kulloinkin valittavissa olevat toimitustavat esitetään asiakkaalle tilausvaiheessa. Kotisivujen kautta tilatut tuotteet voi myös noutaa osoitteesta Halisentie 48, 41900 PETÄJÄVESI. Asiakas saa ilmoituksen puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa. Tilaukset noudettavissa pääsääntöisesti arkisin klo 8-15. Muina ajankohtina tapahtuva nouto on asiakkaan sovittava erikseen myyjän kanssa.

HINNAT JA ARVONLISÄVERO

Kotisivuilla olevat hinnat ja ehdot ovat voimassa toistaiseksi ja niitä voidaan muuttaa siitä erikseen ilmoittamatta. Asiakkaan tulee itse tarkistaa kulloinkin voimassaolevat toimitusehdot ja –kulut jokaisen tilauksen yhteydessä. Hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne sisältävät ALV:n 24 %. Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa.

OMISTUSOIKEUS Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet on maksettu kokonaisuudessaan.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus kotisivujen kautta tilatuille tuotteille. Tämä koskee ainoastaan käyttämättömiä tuotteita. Noudetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tuote tulee palauttaa siinä kunnossa, kun se oli asiakkaalle saapuessaan. Postin kuljetuksessa vahingoittuneista tuotteista tulee tehdä reklamaatio suoraan Postille. Palautusoikeus ei koske tilaustyönä valmistettuja tuotteita, sellaisia tuotteita joita ei voi lainkaan tai ilman huomattavaa tappiota myydä kolmannelle osapuolelle, sekä sinetöimättömiä tai avattuja tuotteita. Muiden tuotteiden osalta noudatetaan kuluttajansuojalakia.

Palautettavat tuotteet tulee lähettää myyjälle hyvin pakattuna Postin asiakaspalautuksena, jolloin myyjä maksaa postikulut. Myyjä korvaa asiakkaan mahdollisesti itse maksamat palautuskulut ainoastaan siltä osin kuin myyjän ja Postin välisen sopimuksen mukainen asiakaspalautus olisi maksanut (käytännössä korkeintaan tilauksesta peritty postikulu). Palautuksesta tulee sopia aina ennakkoon myyjän kanssa, niin ilmoitamme toimita ohjeet kaikille palautuksille: vuomet@vuomet.fi

Postiennakko- tai jälkivaatimuslähetyksiä, sekä lähetyksiä, joita emme ole sopineet, emme lunasta. Mahdollisten aiheettomien palautusten kulut perimme asiakkaalta.

Palautettavien tuotteiden mukana on palautettava tilauksen mukana tullut laskukopio tai lähetyslista, tai näiden kopio. Lisäksi mukaan on liitettävä asiakkaan tilinumero, jolle mahdollinen palautus tehdään. Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, myyjä palauttaa kauppasumman asiakkaan pankkitilille 7 päivän kuluessa .

Tilaus tulee peruuttaa sähköpostitse (vuomet@vuomet.fi) tai puhelimitse (0503007713) ennen toimituksen lähettämistä. Jo lähetetyn tilauksen lähetyskulut veloitamme täysimääräisenä tilaajalta.

Yritysasiakkaalla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta. Mikäli myyjä myöntää poikkeuksellisesti yritykselle palautusoikeuden yksittäistuotteelle, maksaa yritysasiakas aina tuotteen toimitus ja palautuksesta johtuvat kustannukset täysimääräisinä, jos myyjän kanssa ei toisin sovita. Palautusoikeus yritykselle voidaan myöntää myös suuremmalle tavaraerälle, jos kyseessä on myyjän virheestä johtuva palautus.

VAHINGOITTUNUT PAKETTI

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Posti). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Vahingoittuneesta lähetyksestä on ilmoitettava myös myyjälle sähköpostitse (vuomet@vuomet.fi).

TAKUU

Tuotteilla on 6 kk takuu, joka kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Osien asennuksessa on noudatettava tuotteen valmistajan asennus- ja käyttöohjeita. Takuu ei vastaa osien normaalia kulumista ja virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja. Saamasi kuitti toimii takuutodistuksena.

REKLAMAATIOT

Mahdolliset tilaukseen liittyvät reklamaatiot tulee esittää kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa sähköpostitse myyjälle tilausvahvistuksessa mainittuun osoitteeseen. Myyjällä on ensisijaisesti oikeus korjata virhe.

TUOTETIEDOT

Tuotteiden tarkemmat tiedot saa myyjältä kotisivujen tilauslomakkeen ”Jätä viesti” –palvelun kautta, s-postilla vuomet@vuomet.fi tai puhelimitse 0503007713.

MYYJÄN OIKEUDET

Myyjä pidättää myös oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta muun tilauksen toimittamiseksi, mikäli jokin puuttuva tilauksen osa viivästyttäisi koko tilauksen toimitusta kohtuuttomasti tai estäisi sen kokonaan.

MYYJÄN VASTUU

Myyjä ei vastaa tuotteille asiakkaan virheellisestä toiminnasta johtuvasta tuotevirheestä. Myyjä ei myöskään vastaa myydyn tuotteen asiakkaalle aiheuttamista välillisistä vahingoista, tai välillisistä vahingoista jotka johtuvat siitä ettei myyjä ota tilausta vastaan. Myyjä ei myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella (force majeure). Kotisivuilla mahdollisesti esitetyt tuotekuvat ovat viitteellisiä, toimitettu tuote saattaa poiketa kuvassa esitetystä vähäisessä määrin.

ERIMIELISYYDET

Mahdolliset erimielisyyden kaupan osapuolten välillä ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Tarvittaessa erimielisyyksiin sovelletaan voimassa olevia Suomen lakeja ja asetuksia.