Vuomet Oy on vuonna 2000 perustettu konepaja Keski-Suomessa Petäjävedellä. Ensi alkuun yrityksemme toimi pääasiassa alihankintakonepajana, mutta valmistimme asiakastöiden ohella myös omia tuotteitamme, etenkin lumiauroja. Tänä päivänä VUOMET®-tuotemerkkimme tienhoitolaitteet ovat yrityksemme päätuote ja ne ovat vakiinnuttaneet asemansa ammattilaismarkkinoilla.

Oman tuotantomme ohella teemme edelleen myös erilaisten metalli- ja teräsrakenteiden alihankintaa. Toimimme noin 1 500 m2 tuotantotiloissa keskellä rauhallista maalaismaisemaa.

Samalla kartalla asiakkaiden kanssa

Oma innovatiivinen suunnittelu, tuotekehitys sekä huippuosaaminen tuotannossa takaavat teknisen etumatkan ja korkealaatuisen tuotteen, joka on hintansa väärti – ja enemmänkin. Intohimomme aiempaa toimivampien tienhoitolaitteiden kehittämiseen perustuu omakohtaisiin kokemuksiin. Toimitusjohtaja Reijo Vuoksenranta on tehnyt tienhoitourakointia yli 25 vuotta ja työ jatkuu edelleen. Näiden vuosien ja lukemattomien tiekilometrien ansiosta tiedämme, millaisia laitteita ja ominaisuuksia teillä tarvitaan. Otamme myös asiakkaidemme käyttäjäkokemukset aktiivisesti huomioon kehittäessämme tuotteitamme.

Meidät tunnetaan luotettavana toimittajana ja kauppakumppanina. Teemme kaikki VUOMET-laitteet kuin itselle tekisimme.