VRG-väghyvel

Den mycket effektiva och smidiga VRG * -väghyveln är VUOMET®-produktfamiljens flaggskepp och en stark utmanare vid heavyweight vägunderhåll. Utrustningen är en kombination av väghyvelns effektivitet och traktorns multifunktioner. VRG motsvarar till sin effektivitet en motoriserad väghyvel och är också betydligt mer mångsidig än konventionella vägsladdar.

*Vuomet Road Grader (VUOMET-väghyvel).

Se flera videon på VUOMETs Youtube-kanal

Effektivitet och resultat under hela året

Den patenterade VRG-väghyvelns massiva struktur och mångsidiga egenskaper möjliggör ett effektivt och framgångsrikt vägunderhåll under hela året: strängspridaren har en mycket hög hanteringskapacitet och en kantskärare-sidoplog eller sandspridare kan fästas i maskinens bakre del. Tack vare sin gångjärnsram är VRG-väghyveln smidig i rörelserna, så den går hanterar lätt såväl snäva svängar som backande. Den klarar även galant branta kullar och sänkor.

Effektiviteten hos VRG-väghyveln motsvarar en motoriserad väghyvel, så lösgöringseffekten och arbetsresultatet är oöverträffade. Med VRG utförs med lätthet de mest krävande arbetena, som till exempel avlägsnande av plogvallar och iskanter, samt grundreparationer av vägarna. VRGs effektbehov och dragmotstånd är dock klart lägre än hos konventionella vägsladdar. Effektiviteten resulterar i besparingar: färre körtider och timmar på vägen. Dessutom gör VRG-väghyvelna nöjda kunder och trafikanter!

Offertförfrågan

Behöver du pålitlig utrustning för vägunderhåll?
Be om offert på VRG-väghyveln!

Be om offert

Vanliga frågor

Vill du veta mer om våra produkter?
Se våra vanligaste frågor.

Vanliga frågor